Αναπηρικο αμαξιδιο σκυλου PMD1-2

Η μικρή "αλεπουδίτσα" ακούει στο όνομα Νεφέλη!!!



Εφαρμόζεται με εύχρηστους ιμάντες που διαμορφώνονται ανατομικά πάνω στο ζώο. Ένα ασφαλές, λειτουργικό, μαλακό, ανθεκτικό, ελαστικό υλικό, με ικανότητα θερμομόνωσης και μεγάλη αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις. Οι ιδιότητες που θέλουμε ώστε να διατηρήσουμε την συγκράτηση του σώματος στα επιθυμητά ανατομικά επίπεδα. Έτσι το ζωάκι απολαμβάνει την άνεση χωρίς να τραυματίζεται από τους ιμάντες....



Ο σκελετός μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε 3D διαστάσεις. Αυξομειώνεται δηλαδή σε όποια διάσταση απαιτείτε είτε κατά μήκος είτε κατά ύψος και πλάτος. Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να είναι λειτουργικά και τα οπίσθια άκρα όποτε χρειαστεί.



Το αμαξίδιο είναι ελαφρύ καθώς ο σκελετός του αποτελείται αποκλειστικά από κράματα αλουμινίου. Το αλουμίνιο το καθιστά επίσης, ανθεκτικό σε νερό και καιρικές συνθήκες ενώ οι τροχοί του παρέχουν άνετη πορεία σε όλα τα οδοστρώματα και μπορούν να σηκώσουν πολλαπλάσιο βάρος του ζώου.



Οι ιμάντες που συγκρατούν την λεκάνη παρέχουν την απαραίτητη στήριξη ώστε να είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ενώ παρέχει πολλές γωνίες κλίσης για την θέση στήριξης του ισχίου ώστε να ανακουφίζει το ζωάκι και να το προστατεύει από κατακλίσεις...

Δείτε ένα βίντεο:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καταπληκτικές κατασκευές μας και τις τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετησουμε.

Υπεύθυνος:

Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου

DVM, Κτηνίατρος ΑΠΘ

E-mail:

info AT petmobility DOT gr

Τηλέφωνα:

Κιν: +30 6974295655

GDPR Disclaimer: Υποβάλλοντας ερώτημα μέσω της φόρμας, μας χορηγείτε άδεια να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας.