Αναπηρικο αμαξιδιο σκυλου PMD1-4

Η μεγάλη αντοχή του σκελετού σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος που φτάνει μόλις τα 3kg, μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε τις ατομικές απαιτήσεις των μικρών μας φίλων, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούνται τα φορτία στα στοιχεία του σκελετού με αποτέλεσμα η πορεία να είναι ασφαλής.


Υποστηρίζουμε το σωματικό βάρος τους τεχνητά και τους παρέχουμε την ελευθερία να κινηθούν αυτόνομα. Tα PM2 είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα με μεγάλη λεπτομέρεια. Σχεδιασμένα με απόλυτη ακρίβεια και κατασκευασμένα να αντέχουν μέγιστη μηχανική καταπόνηση.


Χρησιμοποιούμε νέο υλικό για την στήριξη του κορμού. Το neoprene είναι ασφαλές, λειτουργικό, μαλακό, ανθεκτικό, ελαστικό, με ικανότητα θερμομόνωσης και μεγάλη αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καταπληκτικές κατασκευές μας και τις τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετησουμε.

Υπεύθυνος:

Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου

DVM, Κτηνίατρος ΑΠΘ

E-mail:

info AT petmobility DOT gr

Τηλέφωνα:

Κιν: +30 6974295655

GDPR Disclaimer: Υποβάλλοντας ερώτημα μέσω της φόρμας, μας χορηγείτε άδεια να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας.